Második évaddal folytatódik A vörös ajtó

A vörös ajtó, MTVA/Film Iroda
A vörös ajtó, MTVA/Film Iroda

A második évaddal folytatódik A vörös ajtó a Dunán

 

Az első évad sikere után Cagliostro felügyelő új, fordulatokkal teli nyomozással tér vissza a képernyőre január 15-től. Az olasz bűnügyi sorozat friss epizódjai hétfő esténként lesznek láthatók a Dunán.

 

A természetfeletti eseményekben gazdag olasz krimisorozat első évadában Cagliostro (Lino Guanciale) halála után azért maradhatott tovább a Földön, hogy felfedje gyilkosát, és megmentse feleségét, Annát az életveszélytől. A szabályokra fittyet hányó nyomozó Triesztben épp egy rendőrségi bevetésen vett részt, amikor halálos lövés érte. Még mielőtt átlépett volna lelke a túlvilágba vezető „vörös ajtón”, jövőbe látó képessége miatt úgy döntött, a tragédia elkerülése érdekében kideríti, ki lehetett a gyilkosa. A felügyelő hamar megfejtette, hogy áruló van a környezetében, aki felesége életét is veszélyezteti. Az egyetlen ember, aki segíthet neki egy tizenhét éves lány, Vanessa Rosic, aki képes látni és hallani őt, valamint egy szellem, Jonas, aki egy lőtt sérülés miatt kómában fekszik, ezért szintén „köztes állapotban” van a Földön.

A főhős a második évadban – még mindig az élők világában – újszülött lánya életéért küzd, és vállalkozik egy számára fontos személyt érintő rejtély felderítésére is. A széria különleges képi világa mellett zenéje is kiemelkedő, Stefano Lentini dallamait, a Rai Nemzeti Szimfonikus Zenekar játszotta el.

 

A vörös ajtó – a második évad január 15-től a Dunán.

 

Szereplők: Lino Guanciale (Leonardo Cagliostro), Gabriella Pession (Anna Mayer), Antonio Gerardi (Stefano Rambelli), Valentina Romani (Vanessa Rosic), Gaetano Bruno (Diego Paoletto), Elena Radonicich (Stella Mariani), Andrea Bosca (Jonas), Pierpaolo Spollon (Filip)

 

Fotó: MTVA/Film Iroda

Tags: