Szólítsd Armie-t a nevén!

Szólíts a neveden - jelenet a filmből
Szólíts a neveden - jelenet a filmből

Armie Hammer rettentően rossz táncosnak tartja magát, az érzelmes, nosztalgikus Szólíts a neveden című filmben mégis táncol

 

– Nincs rosszabb annál, ha magas az ember – véli Armie Hammer, akire A közösségi háló ikerpárjának dupla szerepében figyelt fel a világ, és Az UNCLE embere tette világsztárrá. – Rettentő rossz táncos vagyok, és ha táncolni kell, akkor mindenki észreveszi, milyen bénán csinálom. Nem tudok elbújni.

 

De legújabb filmjében, az Észak-Olaszországban játszódó, érzelmes, nosztalgikus Szólíts a neveden-ben (Call Me By Your Name, hazai bemutató: február 8.) mégis táncol. És a forgatás közben mégis nagyon jól érezte magát. Az öthetes munka során a stáb összezárva élt egy kis lombardiai városban, Cremában, és mindenki, aki ott volt, azt mondja, az élmény más embert csinált belőle. És ezt valószínűleg nemcsak azért mondják, mert a filmet azóta számtalan díjjal és egyöntetű kritikai elismeréssel fogadták, és Hammer neve még mint lehetséges idei Oscar-várományos is felmerült.

– Féltem ettől a filmtől – vallotta be Hammer. – De csodás és tanulságos volt a forgatás, és nagyon szeretnék még dolgozni ezekkel az emberekkel. Eddig azt hittem, egy rendező csupán megmondja, milyen arcot vágjak, és melyik jelre álljak. Most meg találkoztam eggyel, akit érdekel, hogy mit gondolok, vagy mit érzek… tanulságos.

 

IC Press

 

Tags: