A kis Schwarzi élete álma teljesült

Patrick Schwarzenegger és Bella Thorne a főszereplői az Éjjeli napfénynek

 

Bár őszig még egészen biztosan várni kell arra, hogy kiderüljön, hogyan végződik a család története, de a csatorna azt ígéri, hogy addig még sok exkluzív háttéranyaggal kedveskedik a rajongóknak.

 

Patrick rajong apja akciófilmjeiért, de egy interjúban azt is elárulta, az érzelmes sztoriknak sosem tud ellenállni.

„Mindenféle filmet szoktunk nézni a barátnőmmel (Abby Champion modell), de a Szerelmünk lapjai az örök kedvenc.”

Így nem is volt kérdés, hogy Patrick első főszerepét a romantikus műfajban vállalja el, méghozzá a Disney Channel számos TV-sorozatából ismert Bella Thorne oldalán. A megható szerelmi történetben Bella egy olyan lányt alakít, aki extrém módon érzékeny a napfényre, így csak este tud kimozdulni otthonról. Így találkozik a Patrick által játszott sráccal, akinek oldalán végre valóra válik minden álma.

„Charlie, a filmbeli karakterem megtanított arra, hogy jobban figyeljek a barátnőmre, értékeljek minden vele együtt töltött pillanatot. Ha a tökéletes társ van melletted, akkor nincs lehetetlen.”

 

És, ha még a kemény Terminátor, Arnold Schwarzenegger is könnycseppet ejtett a csodálatos szerelmi történet láttán – amit egy reggeli show műsorban kottyintott el Patrick -, akkor nem is kérdés, hogy minden szerelmesnek, álmodozónak és Schwarzenegger-rajongónak április 19-én ott a helye a mozikban.

 

Tags: