Dwayne Johnson egy játék alapján készült filmben lesz látható a mozikban

Rampage - Tombolás - jelenet a filmből
Rampage - Tombolás - jelenet a filmből

A Rampage - Tombolás főszereplőjeként lesz látható a Szikla a mozikban

 

Ezen a héten Dwayne Johnson új filmje megérkezik a mozikba! A RAMPAGE – TOMBOLÁS még a nagyobbnál is nagyobb durranásnak ígérkezik!

 

A Törésvonal és a Jumanji – Vár a dzsungel főszereplője ismét összeállt, hogy elképesztő látványos és izgalmas akciófilmmel kápráztassa el a mozilátogatókat. A 80-as évek egyik legsikeresebb játéka, a Rampage főszereplője egy nagyvárosokat pusztító óriásmajom és szörnyű társai voltak. Ebben az izgalmas, látványos, a humorát mégis mindig megőrző filmben megelevenedik a játék, és maga a ’Szikla’ benne a nagy játékos!

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.

A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik – szintén bogaras – tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.

Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekül Amerika nagyvárosa. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

A film szinkronos 2D, 3D, IMAX 3D, 4Dx és OV változatokban lesz látható a mozikban

 

Tags: