Aranyélet: "A legkönnyebb kifogás mindig a család"

Aranyélet, harmadik évad
Aranyélet, harmadik évad

Új karakter videó érkezett az Aranyélet záró évadához, Atti gondolatait hallhatjuk, miközben jeleneteket láthatunk a harmadik évadból és a hangulatot is átérezhetjük

 

Az Aranyélet harmadik és egyben záró évada október 14-én érkezik az HBO GO-ra, addig is megjelent egy új, karakterközpontú videó a sorozathoz.

 

A promó videó rendezője, Varsics Péter elmondása szerint „az utolsó évad nagyon fontos hívószava az „örökség” lett, átvitt és szó szerinti értelemben is, hogy mit hozunk otthonról, és hogyan állunk mindehhez, így szerettünk volna a karakterek leendő sorsába bepillantást engedni egy finoman elemelt, külön forgatott, kvázi kisfilm-előzetesben, amiben generációs ellenállás - gyerekek a szülőkkel szemben - mellett az megjelenik, hogy a múltban elkövetett “hibáknak” bizony elkerülhetetlen következményei lesznek, a család minden tagja számára. Mindezt Attila karakterének a nagyon pontos (2. évad végén is elhangzó) monológja kíséri végig, amely tartalmilag és érzelmileg is alátámasztja képsorokat.”

 

„A legkönnyebb kifogás mindig a család, hogy mindent értetek tettem” /Attila/

 

 

Tags: