PSG - Chelsea és Benfica - Zenit, folytatódik a Bajnokok Ligája

Vége a télnek a Bajnokok Ligájában is, két jó mérkőzéssel jelentkezik a BL kedden, tévében is nézthetjük a meccseket

 

 

A PSG - Chelsea a rangosabb párharc, főleg amiatt, mert a PSG kimondottan esélyes a végső győzelemre is, míg a Chelsea papíron nagyon erős, de a bajnoki szenvedés sok kérdést vet fel.

 

A PSG a pénz és a stabilitás jelen pillanatban, erős a keret, az edzővel is hosszabbítottak, a legfontosabb játékosokat hosszú távon meg akarják tartani és lényegében meg is teszik. Nem nagyon látni olyat, hogy egy játékos aláír a PSG-hez, aztán már el is engedik. A Chelseanél is meg van a pénz és Mourinhóval szemben a stabilitás is meg lett volna, ha hozza az eredményeket, de a londoni klub mélyrepülésére lépnie kellett a tulajdonosnak. Guus Hiddink érkezésével kezd alakulni a csapat játéka is, de természetesen kérdés, hogy a PSG ellen elég lesz-e ennyi. A PSG Bajnokok Ligája győzelemre hajt.

A másik keddi párharc a Benfica - Zenit. Mind a két csapat esélyes a továbbjutásra, de azért az oroszok nagyot meneteltek eddig a Bajnokok Ligájába. A Zenit jelene talán erősebb, mint a Benficáé, de a portugál élcsapatokat sosem érdemes leírni.

 

A PSG - Chelsea mérkőzést az M4 Sport közvetíti, a Benfica - Zenit a Sport1-en lesz látható

 

Tags: