Hugh Laurie és Tom Hiddleston egy sorozatban

The Night Manager: Tom Hiddleston
The Night Manager: Tom Hiddleston

A “The Night Manager” című, hat részből álló sorozat John le Carré azonos című regényének televíziós adaptációja. Magyarul Éjszakai szolgálat címmel jelenik meg a könyv.

 

 

A Golden Globe-díjas, többszörös Emmy-jelölt Hugh Laurie (“Doktor House”) és Tom Hiddleston (“Bosszúállók”, “Hadak útján”, “Éjfélkor Párizsban”) a dráma főszereplői.

 

A rendező Susanne Bier, aki az “Egy jobb világ”-ért elnyerte az Oscar-díjat.

 

A “The Night Manager” az egykori brit katona, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) történetét meséli el. Pine-t beszervezi egy hírszerző ügynök, Angela Burr (Olivia Colman), hogy beférkőzzön Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) nemzetközi üzletember belső köreibe. A feladat pedig: szétrobbantani Roper titkos fegyverkereskedelemmel folytatott bűnös szövetkezését. Azért, hogy beférközzön Roper hatalmas birodalmának közepébe, Pine-nak ellen kell állnia a könnyen megvesztegethető és gyanakvó fönöke (Major Corkoran – Tom Hollander) záporozó kérdéseinek és a szépséges barátnő (Jed - Elizabeth Debicki) vonzerejének. A jó ügyért azonban Pine-nak magának is bűnözővé kell válnia.

 

THE NIGHT MANAGER

Premier: 2016. február 22. 21:00 óra

AMC

Tags: