Bale talán Alfred lehetett volna az új Batman filmben

Batman vs Superman
Batman vs Superman

Egy hét múlva jön az új Batman film, Zack Snyder elmondta, miért is nem lehetett Bale a Batman az új filmben

 

 

Már csak egy hét van hátra, míg Ben Affleck bebizonyítja: tökéletes Batman, és méltó ellenfele az acélembernek, Henry Cavill-nek, aki a hírek szerint úgy kigyúrta magát a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Batman V Superman: Dawn of Justice, hazai bemutató: március 24.) forgatására, hogy ki kellett engedni a jelmezéből.

 

De az év talán leglátványosabb filmjének rendezője, Zack Snyder nemrég egy internetes portálon bevallotta: Ben Affleck nem feledtette vele az előző Batmant, és ő fel is vetette Christian Bale-nek, hogy szerepeljen a filmben.

– A mi filmünk egy másik univerzumban játszódik, mint a Nolan-féle Batmanek – magyarázta a rendező a hírt egy ausztrál filmes újságnak. – Úgyhogy Bale akkor sem lehetett volna Batman nálunk, ha akartuk volna. Viszont, ha eljátszik egy egészen másik szerepet a filmben, azzal éppen ezt bizonyítottuk volna.

Arra a kérdésre, hogy mely szerepre lehetett volna esélyes Bale, a rendező már viccesen válaszolt:

– Talán jó Alfred lett volna. Persze, öregítő maszkban.

Komolyan viszont azt tette hozzá, hogy a stúdió vezetői tényleg próbálták rábeszélni, hogy legyen az előző – elképesztően sikeres – trilógiából visszatérő szereplője, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy ez egy másik világ, különben nem találkozhatna Batman és Superman: márpedig ez a film a két legyőzhetetlen csatárjáról szól.

 

IC Press

Tags: